Jednostavnost kao stil života…

Dizajn pulsira mojim venama visokim intenzitetom otkucaja. On je moj životni poziv.

Od 2007. godine sam u vodama digitalnog dizajna da bih 2014. godine osnovao digitalnu agenciju “FusionIdea” sa sedištem u Novom Sadu koja pruža oursource usluge brendiranja, grafičkog i web dizajna kao i usluge programiranja.

Nastojim da u svojim radovima zadržim visok nivo estetike koju godinama unazad unapređujem. Volim da koristim crnu i belu boju jer sam uverenja da se sa te dve boje može dostići sofisticiranost, samo je bitan način primene i razmisljanja, a kao što to biva u umetnosti – tanka je granica iz koje dobra ideja prelazi u lošu realizaciju.

FusionIdea agencija

U FusionIdea agenciji, sve se svodi na jednostavnost, funcionalnost i iskustvo. Slogan “We play. We sing. We design. Since 2007.” najbolje oslikava težnju i nastojanje da dimenziji kreativnosti pristupamo iz ugla igre.

Stvaramo jednostavne, kompetitivne i funkcionalne web stranice i iOS aplikacije koje za cilj imaju laku upotrebu, brz pristup svim traženim informacijama. Ne težimo masovnoj produkciji već primenjujemo personalizovan i profesionalan pristup svakom klijentu. Prvenstveno poštujemo i vrednujemo naše znanje i desetogodišnje iskustvo, ali za uzvrat – striktno se pridržavamo zadatih rokova, poštujemo i realizujemo sve vaše zahteve.

Istaknuti klijenti: The Frajle, Tarik Filipović, Lejla Filipović, Jelena Buča.